Puppycursus Evergem

START TO FUN

We gaan samen de basis leren. Deze klasjes zijn voor pups en pubers en bereiden je voor om samen een sport te gaan beoefenen als ze ouder zijn. Spelenderwijs gaan we aan de slag met de basistechnieken in de leukste puppycursus van Evergem.

Het leven is meer dan thuis in de kamer liggen slapen

Jij wilt echt die diepe band opbouwen?

Er zijn zo veel verschillende hondenscholen en trainingstechnieken. Wat is nu het verschil met die hondenschool van achter de hoek die 75 euro per jaar vraagt of die privé trainer die aan huis komt? Er zijn ook zoveel verschillende adviezen die rond gaan. De mensen naast je deur zeggen streng zijn, je familie zweert bij alleen belonen. Deze keuze is niet makkelijk. Maar het enige dat jij weet is dat je hond hebt die gelukkig moet zijn. Een hond waarmee je plezier wil beleven en echt een groot deel van je leven mag uitmaken. Samen plezier en fun beleven. Als je echt je hond gewoon gelukkig wil zien, dan geeft ik je de best mogelijke start! Een puppycursus in Evergem die plezier op de eerste plaats zet.

Puppycursus Evergem: Puppies voorbereiden op recreatieve hondensport doe je bij de plezantste hondenschool van het meetjesland
Maar wat als...

Je plezier kon beleven aan de eerste maanden?

DoggyWise staat voor plezier, een fijne tijd samen en echt een geweldige band opbouwen. Iedereen zegt wel dat de eerste maanden van het puppy zijn en de pubertijd een hel is. Maar wat als we er nu voor konden zorgen dat we ook in deze periode plezier inbouwen. Spelenderwijs de basis leren. Deze puppycursus in Evergem stoomt jullie klaar om nadien een leuke hobby te doen zoals agilty, hoopers, treibbal of rally-o. Dat klinkt toch geweldig, niet?

Zo gaan we dit oplossen

De leukste puppycursus in Evergem

Niet je standaard gehoorzaamheid lessen, maar een echte voorbereiding op later. Een voorbereiding op het plezier dat nog gaat komen. Wij noemen onze puppycursus: START TO FUN. In START TO FUN leer je de basis van opvoeding, de basiscommando’s en alles wat je puppy nodig heeft om samen met jou te genieten van jullie hobby. START TO FUN is voor pups tot 6 maand of voor pubers tot 14 maand. Zodat jullie daarna naadloos kunnen overstappen naar de funklassen waarin je hondensport kan starten met je hond zonder enige druk. Ik leer je alles beloningsgericht, dus er is geen mogelijkheid dat je de band met je hond gaat beschadigen, we passen de lessen aan aan jou individuele hond. Er is geen one size fit’s all bij honden. Elke hond heeft zijn eigen karakter en noden en daardoor help ik je te navigeren.

Wat andere baasjes zeggen

Scroll door de reviews om er meer te lezen, of gebruik de navigatie (rondjes) hieronder.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het?

Puppycursus Evergem: Puppies voorbereiden op recreatieve hondensport doe je bij de plezantste hondenschool van het meetjesland

Is er iets niet duidelijk? Stuur me een berichtje!